Tukipohjalliset

Footbalance-pohjallinen pitää jalkasi oikeassa asennossa ja ennaltaehkäisee ja korjaa jalan virheasentoja.

Footbalance jalkojesi hyvinvointiin

Suomalainen Footbalance on jalka-analyysin perusteella valmistettava yksilöllinen pohjallinen, joka tekee jalkineestasi täydellisesti istuvan ja mukavan. Footbalance-pohjallinen pitää jalkasi oikeassa asennossa ja ennaltaehkäisee ja korjaa jalan virheasentoja. Yksilölliset pohjalliset vähentävät myös rasitusvammojen syntymistä.

Jalan virheasentoja korjaavat Footbalance-pohjalliset avaavat terveydenhuollon ammattilaiselle aivan uudenlaisia mahdollisuuksia tarjota parempaa ja edullisempaa hoitoa jalkaongelmista kärsiville asiakkaille.

Footbalance Medical tarjoaa luotettavan, nopean ja edullisen tavan tehdä asiakkaalle yksilöllinen alaraaja-analyysi ja sen perusteella muotoillut pohjalliset. Muotoiluyksikkömme mahdollistaa nopean pohjallisten muotoilun suoraan asiakkaan jalan mukaan, ilman aikaavievää mallin ottoa. Istuvuuden voi tarkistaa samalla käynnillä, mikä säästää aikaa, alentaa kustannuksia ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

Patentoitu dynaaminen ydin pitää jalan lihakset aktiivisina. Pohjallisemme ennemminkin aktivoivat kun passivoivat jalan lihaksia ja toimintaa ja tehostavat hoidon vaikutusta.

Tarjolla on useita pohjallisia eri jäykkyyksillä ja iskunvaimennuksella. Medical-mallisto sisältää lisäksi erilaisia kiiloja ja vahvikkeita, joilla voit nopeasti ja tarkasti viimeistellä pohjallisen jokaisen potilaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Oireiden lieventyessä voi olla tarpeellista vähentää pohjallisen jäykkyyttä. Nopean muotoilutekniikan ansiosta voit tarvittaessa tehdä helposti uuden pohjallisen kevyemmällä tuella.

Copyright © Fysiokeskus Itäkunto. Tietosuojaseloste. site by MXR