Fysiokeskus Itäkunto palvelut

Osaavissa käsissä ja luotettavassa palvelussa on helppo saada apua kehon hyvinvointiin - autamme ammattitaidolla!

Peruspalvelut

Osteopatia

Klassinen osteopatia on kokonaisvaltainen hoito, jossa pyritään lisäämään kehon aineenvaihduntaa ja elinvoimaa. Hoito sopii kaikenikäisille.
Lue lisää

Fysioterapia

Fysioterapia on terapiaa, jonka keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja parantaa ihmisten toimintakykyä ja liikkumista.
Lue lisää

Neurologinen fysioterapia

Fysiokeskus Itäkunto toteuttaa aktiivista ja yksilöllistä fysioterapiaa pyörätuolin käyttäjälle soveltuvissa tiloissa, jonne on esteetön pääsy.
Lue lisää

Hieronta

Klassinen hieronta on perinteinen hoitomuoto, jossa pyritään laukaisemaan lihaskireyksiä ja -jännityksiä pehmytkudoskäsittelyllä.
Lue lisää

Faskiakäsittely

Faskia on sidekudoskalvo, joka ympäröi ja peittää lihaksia ja muita kudoksia ja elimiä. Kiristävää faskiaa voidaan hoitaa manuaalisella käsittelyllä ja liikkeiden avulla, jolloin liikkuminen helpottuu ja olo rentoutuu.

Muut palvelut

Akupunktio

Akupunktio on kiinalainen vuosituhansia vanha, pitkälle kehittynyt hoitomuoto. Akupunktiolla on saatu hyviä tuloksia erityisesti päänsäryn, migreenin ja jännitysniskan hoidossa.
Lue lisää

Kinesioteippaus

Kinesioteippaus on kehitetty Japanissa, kun huomattiin, että ihon kevyt liikuttelu vaikuttaa positiivisesti nivelen liikelaajuuteen sekä koettuun kipuun.
Lue lisää

Kuumakivihieronta

Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat klassista hierontaa tehokkaammat.
Lue lisää

Intialainen päähieronta

Päähieronta on rentouttava hoitomuoto ja sopii käyttötarkoitustensa lisäksi myös ihan hemmotteluun ja relaksoivaksi hoidoksi.
Lue lisää

Imukuppihieronta

Käsittely on erittäin tehokas. Vaikutus on noin nelinkertainen verrattuna klassiseen hierontaan.
Lue lisää

Tukipohjalliset

Suomalainen Footbalance on jalka-analyysin perusteella valmistettava yksilöllinen pohjallinen, joka tekee jalkineestasi täydellisesti istuvan ja mukavan.
Lue lisää

Kuntosali

Tiloissamme on kuntosali, joka on kaikkien asiakkaidemme käytössä. Salille on mahdollista ostaa salikortteja joko kertalippuina, sarjalippuina tai kuukausikortteina.
Lue lisää

Thermoskin FXT kompressiosukat

Thermoskin kompressiosukka helpottaa plantaarifaskiitin aiheuttamaa kipua sekä muita kantapääkipuja ja jalkapöydän kipua.
Lue lisää

Copyright © Fysiokeskus Itäkunto. Tietosuojaseloste. site by MXR